Rosario, Carolina Durante i Buhos, a la Festa Major 2019 de Sant Boi

Imprimeix

Els nois i noies del Consell d'Adolescència de Sant Boi seran els pregoners d'aquesta edició

Del 17 al 20 de maig tindrà lloc la Festa Major de Sant Boi 2019. Rosario, Nach, Carolina Durante i els grups Tequila i Buhos compartiran escenari en aquesta edició de la gran festa local per excel·lència. La festa consolida el procés de descentralització iniciat fa tres anys amb espais a diferents barris de la ciutat on hi haurà actuacions i activitats. Els nois i noies del Consell d'Adolescència de Sant Boi seran els pregoners d'aquesta edició.

buhos 1511957220. 1x2560

Els concerts musicals encapçalaran un programa amb moltes propostes i activitats, amb una dedicació especial al públic familiar, amb l'objectiu que tothom gaudeixi de la festa. En aquesta ocasió, la Fira Familiar del Joc i l'Aventura estarà dedicada al món del circ. Les entitats de la ciutat tindran una participació destacada, sobretot pel que fa al bloc d'activitats de cultura popular.

Pel que fa a les activitats als barris, en diferents espais de Marianao es representarà un espectacle teatral sobre la història del barri, produït i interpretat per veïns i veïnes, en el marc del projecte municipal Cultura als Barris. També a Marianao, la dansa contemporània tornarà a ser la protagonista de l'espectacle participatiu Sant Boi es Mou (SBEM) i a Ciutat Cooperativa i Molí Nou tindrà lloc la 3a edició de La Coope Arts al Carrer.

39b77f7bac97402894d05c2cd41e1547

La Festa Major també comptarà amb la segona edició del SwingBoi, una trobada on tothom està convidat a ballar a ritme de swing. Com marca la tradició, el Piromusical des del parc de la Muntanyeta tancarà els actes el dilluns 20 de maig.

Per tercer any consecutiu, la Festa Major de Sant Boi comptarà amb un protocol contra la violència masclista amb la finalitat de mantenir els espais d'oci lliures d'agressions sexistes. Aquest protocol també s'aplica en altres esdeveniments lúdics i festius com el Festival Altaveu i la fira de la Puríssima.

Redacció / Fotos: Arxiu-A Fondo