Es lliuren els premis Sesrovirencs de l’Any 2018

Imprimeix

Van ser guardonats la futbolista Jana Fernández, la Cofradía del Santo Cristo i el Casal de la Gent Gran

El Casino de Sant Esteve Sesrovires va acollir ahir al vespre l’acte de lliurament dels Premis Sesrovirenc de l’Any 2018, que enguany va arribar a la seva dinovena edició. Uns guardons que premien l’esforç individual i col·lectiu de persones i entitats del municipi que en la seva professió, habilitat, dedicació i qualitat humana revitalitzen la vida social sesrovirenca, augmenten la qualitat de vida dels seus veïns, consoliden el teixit associatiu i marquen pautes d’actuació de la vida local i que van consolidant.

D43fCJFW0AIOfeV

Jana Fernández, jugadora de futbol de l’FC Barcelona, va ser guardonada amb el premi a la Persona pels seus èxits esportius (campiona del món i d’Europa amb la Selecció Espanyola Sub 17) i contribuir a la visualització de l’esport femení.

D43hZcWX4AIz9Hu

També va ser reconeguda la Cofradía del Santo Cristo de Sant Esteve Sesrovires amb el premi a l’Entitat, per la promoció dels seus valors culturals, la capacitat d’innovació i el seu compromís amb la societat sesrovirenca.

D43jWZDW0AcYU4f

I les iniciatives del Casal de la Gent Gran va rebre el premi a l’Activitat. Unes iniciatives impulsades per voluntariat, per l’actitud de vida, capacitat de generar il·lusió i per contribuir al benestar dels més grans.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires