Abrera i Sant Esteve, cotitulars del Casal Social de Ca n’Amat

L’acord recull que ambdós ajuntaments gaudiran dels mateixos drets d’utilització

Els alcaldes d’Abrera i de Sant Esteve, Jesús Naharro i Enric Carbonell respectivament, han subscrit un nou conveni que regula la cotitularitat del Casal Social del barri de Ca n’Amat. L’acord té com a objectiu normalitzar la situació d’aquest equipament, tant pel que fa a la inscripció registral com a la seva gestió intermunicipal i permetrà també iniciar la licitació per la gestió del servei de bar.  

casal de ca n amat

Previ a aquesta signatura, el Ple del passat 20 de març va aprovar la mutació demanial, tràmit que regularitza la cotitularitat i per la qual s’estableix que a Abrera li correspon un 19,59% mentre que la resta correspon a Sant Esteve.

L’acord recull que ambdós ajuntaments gaudiran dels mateixos drets d’utilització del Casal. També assumiran a parts iguals les despeses del casal tant per conservació i manteniment com per les obres de l'equipament, que seran acordades prèviament. De la resta de despeses de l’àmbit, se’n farà càrrec l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

Redacció / Foto: Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
154

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix