Jornada de portes obertes als instituts de Sant Vicenç dels Horts

Imprimeix

Alumens vicentins, de Pallejà, Vallirana, Cervelló i Torrelles de llobregat els han pogut visitar gràcies al ‘Bus de l’FP'

Els dies 11 i el 12 d’abril, un total de 260 alumnes dels instituts de Sant Vicenç, Pallejà, Vallirana, Cervelló i Torrelles han tingut l’oportunitat de conèixer l’oferta d’FP dels instituts Salesians i Gabriela Mistral.‘El Bus de l’FP’ és una iniciativa dels instituts vicentins que disposen de cicles formatius. Durant dos matins han pogut conèixer de primera mà els centres, les aules i el dia a dia dels cicles formatius que s’imparteixen als instituts vicentins.

Captura de pantalla 2019 04 12 a las 19.07.18

La jornada va començar al matí i es va allargar fins a les 13.30 hores, aproximadament. Els estudiants van rebre una xerrada general sobre l’FP i també xerrades específiques dels cicles formatius, així com visites als tallers i instal·lacions corresponents.

Captura de pantalla 2019 04 12 a las 19.08.25

Aquesta jornada de portes obertes sorgeix a proposta dels instituts del municipi i pretén arribar a un ampli ventall d’estudiants de l’entorn de Sant Vicenç que no disposen d’FP. L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha col·laborat amb l’organització d’aquesta iniciativa i ha facilitat el desplaçament dels estudiants, posant a la seva disposició un servei d’autocar gratuït.

Preinscripció

Del 14 de maig al 7 de juny, serà el moment de fer la preinscripció per cicles formatius tant de grau superior com mitjà. Els dos instituts de Sant Vicenç que imparteixen FP, Salesians i Gabriela Mistral, tenen una àmplia oferta de graus superior i mitjans: 11 cicles formatius de 7 famílies professionals d’àmbits molt diversos. També experiència en formació dual, amb una gran part de l’aprenentatge basada en les pràctiques a empreses.

Redacció / Fotos Aj. Sant Vicenç dels Horts