Jornada de portes obertes als instituts de Sant Vicenç dels Horts

Alumens vicentins, de Pallejà, Vallirana, Cervelló i Torrelles de llobregat els han pogut visitar gràcies al ‘Bus de l’FP'

Els dies 11 i el 12 d’abril, un total de 260 alumnes dels instituts de Sant Vicenç, Pallejà, Vallirana, Cervelló i Torrelles han tingut l’oportunitat de conèixer l’oferta d’FP dels instituts Salesians i Gabriela Mistral.‘El Bus de l’FP’ és una iniciativa dels instituts vicentins que disposen de cicles formatius. Durant dos matins han pogut conèixer de primera mà els centres, les aules i el dia a dia dels cicles formatius que s’imparteixen als instituts vicentins.

Captura de pantalla 2019 04 12 a las 19.07.18

La jornada va començar al matí i es va allargar fins a les 13.30 hores, aproximadament. Els estudiants van rebre una xerrada general sobre l’FP i també xerrades específiques dels cicles formatius, així com visites als tallers i instal·lacions corresponents.

Captura de pantalla 2019 04 12 a las 19.08.25

Aquesta jornada de portes obertes sorgeix a proposta dels instituts del municipi i pretén arribar a un ampli ventall d’estudiants de l’entorn de Sant Vicenç que no disposen d’FP. L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha col·laborat amb l’organització d’aquesta iniciativa i ha facilitat el desplaçament dels estudiants, posant a la seva disposició un servei d’autocar gratuït.

Preinscripció

Del 14 de maig al 7 de juny, serà el moment de fer la preinscripció per cicles formatius tant de grau superior com mitjà. Els dos instituts de Sant Vicenç que imparteixen FP, Salesians i Gabriela Mistral, tenen una àmplia oferta de graus superior i mitjans: 11 cicles formatius de 7 famílies professionals d’àmbits molt diversos. També experiència en formació dual, amb una gran part de l’aprenentatge basada en les pràctiques a empreses.

Redacció / Fotos Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix