S'enderrocarà la marquesina d’Urgències de l’Hospital de Viladecans

Imprimeix

Els treballs, que començaran demà dilluns 8 d’abril, també tiraran a terra l’edifici d’administració

Demà s’iniciaran els treballs per desmantellar i enderrocar la marquesina d’Urgències i l’edifici d’administració de l’Hospital de Viladecans. Aquests treballs permetran iniciar la construcció de l’edifici nou de l’equipament sanitari, que se situarà a l’avinguda del Mil·lenari i l’avinguda Josep Tarradellas.

L’actuació, segons Salut, “tindrà una durada aproximada de quatre mesos, durant els quals hi ha risc elevat de soroll i vibracions”. Mentre durin les obres, es continuarà realitzant l’activitat assistencial habitual, així que, per minimitzar l’impacte dels treballs en els pacients i els professionals del centre, s’han establert diverses mesures.

Captura de pantalla 2019 04 05 a las 17.43.48

Una d’elles és la limitació de les actuacions a l’horari de tarda, entre les 14 i les 20 hores, quan l’activitat al centre baixa. Durant el mes d’abril i la primera quinzena de maig, el soroll i les vibracions afectaran sobretot l’àrea pròxima a urgències i àrea quirúrgica de la planta soterrània. Per minimitzar les molèsties, en aquest període es tancarà mitja àrea d’urgències i, perquè es pugui continuar treballant en condicions adequades, es traslladarà l’atenció d’aquesta àrea als espais habilitats a la primera planta de l’edifici central.

L’Hospital demana que, per evitar riscos innecessaris, “es respecti al màxim la senyalització, les recomanacions dels tècnics, del personal de seguretat i dels professionals del centre.”

Des de mitjans de maig i fins a final d’agost, les àrees més afectades per les obres seran les més pròximes a l’edifici d’administració: el bloc quirúrgic de la tercera planta, la ressonància magnètica i el TAC, així com les habitacions d’hospitalització que tenen les finestres orientades a l’àrea on s’estiguin fent els treballs, que s’inhabilitaran durant aquest període.

Redacció / Fotos: Arxiu