S'enderrocarà la marquesina d’Urgències de l’Hospital de Viladecans

Els treballs, que començaran demà dilluns 8 d’abril, també tiraran a terra l’edifici d’administració

Demà s’iniciaran els treballs per desmantellar i enderrocar la marquesina d’Urgències i l’edifici d’administració de l’Hospital de Viladecans. Aquests treballs permetran iniciar la construcció de l’edifici nou de l’equipament sanitari, que se situarà a l’avinguda del Mil·lenari i l’avinguda Josep Tarradellas.

L’actuació, segons Salut, “tindrà una durada aproximada de quatre mesos, durant els quals hi ha risc elevat de soroll i vibracions”. Mentre durin les obres, es continuarà realitzant l’activitat assistencial habitual, així que, per minimitzar l’impacte dels treballs en els pacients i els professionals del centre, s’han establert diverses mesures.

Captura de pantalla 2019 04 05 a las 17.43.48

Una d’elles és la limitació de les actuacions a l’horari de tarda, entre les 14 i les 20 hores, quan l’activitat al centre baixa. Durant el mes d’abril i la primera quinzena de maig, el soroll i les vibracions afectaran sobretot l’àrea pròxima a urgències i àrea quirúrgica de la planta soterrània. Per minimitzar les molèsties, en aquest període es tancarà mitja àrea d’urgències i, perquè es pugui continuar treballant en condicions adequades, es traslladarà l’atenció d’aquesta àrea als espais habilitats a la primera planta de l’edifici central.

L’Hospital demana que, per evitar riscos innecessaris, “es respecti al màxim la senyalització, les recomanacions dels tècnics, del personal de seguretat i dels professionals del centre.”

Des de mitjans de maig i fins a final d’agost, les àrees més afectades per les obres seran les més pròximes a l’edifici d’administració: el bloc quirúrgic de la tercera planta, la ressonància magnètica i el TAC, així com les habitacions d’hospitalització que tenen les finestres orientades a l’àrea on s’estiguin fent els treballs, que s’inhabilitaran durant aquest període.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix