Cauen els atracadors de bancs més perillosos del Baix Llobregat

Imprimeix

Excepte dos germans, els atracadors més actius de l’àrea metropolitana de Barcelona no es coneixien entre ells, sinó que actuaven de forma autònoma, fent servir elements de disfressa com dessuadores amb caputxa, tapaboques i perruques per dificultar la seva identificació, han informat policials.

Antecedents

Per tal d’intimidar les víctimes, a més de violència verbal, els delinqüents utilizaven armes de foc simulades i ganivets de grans dimensions.

Dels set detinguts, sis han ingressat a presó. Els detinguts, amb antecedents per robatoris violents, són Juan Antonio F.R., de 58 anys; els germans Juan Carlos M.C. i Jorge M.C., de 43 i 38 anys; Nasser M.S., de 31 anys i veí de L'Hospitalet; Hicham E.H., de 32 anys, i Manuel G.S., de 49 anys.

Descens dels atracaments

La detenció d'aquests atracadors ha comportat un descens considerable en el nombre d'atracaments de bancs, han subratllat fonts policials.

La reincidència en aquesta i altres modalitats de robatoris suposa que el temps efectiu de condemna no pugui superar el triple de la major de les condemnes, un extrem que els atracadors reincidents coneixien i comentaven entre ells que, a partir del tercer atracament, tot el que feien els podia sortir gratis, el que els animava a continuar delinquint, han afegit les mateixes fonts.

Redacció | Foto: Arxiu