Arrenca el SuperMes al Baix Llobregat

Imprimeix

Una festa multitudinària al Parc de Can Mercader, amb més de 3.000 persones, va donar el tret de sortida a la quarta edició

El SuperMes del Baix Llobregat, la campanya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, proposa durant els quatre caps de setmana del mes d’abril més d'un centenar d’activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca. Enguany, i per primera vegada, s'ha celebrat una gran festa, un esdeveniment, batejat com la SuperFesta, i que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Festa Supermes 31 03 2019 2

El Parc de Can Mercader es va transformar en un gran escenari que va acollir un matí ple d’activitats: les famílies van gaudir de jocs variats de fusta, activitats d'aigua del Museu Agbar, tallers de pintura, música, bombolles, xanquers, animació musical, i del “trenet”, un símbol del parc. La mascota del Baix Llobregat, la Puput Punxetes, va ser la protagonista de la festa, ballant, repartint globus i fent somriure a petits i grans.  El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, dins de la carpa principal de la festa, va lliurar informació del SuperMes, globus, antifaços i calcomanies als infants.

D2 clk5XgAAugkT

La cançó

La cirereta del pastís la va posar l’actuació de la banda de Sant Feliu de Llobregat Reggae per Xics, que ha creat la cançó del SuperMes dedicada a la comarca del Baix Llobregat, i que la va tocar en el concert de la SuperFesta, connectant de ple amb el públic familiar, fent ballar tant pares, mares, i fills.

D2 AQQXWkAUSbBL

D2 AQQYWoAEK6hW

Després d’aquest de la festa, el SuperMes ofereix quatre caps de setmana d’abril, incloent-hi la Setmana Santa, plens d’activitats en exclusiva per a famílies, amb promocions i descomptes especials en activitats d’oci i d’aventura, rutes a la natura, museus, restaurants i allotjaments, que s’oferiran únicament durant el SuperMes.

Redacció / Fotos: Consorci de Turisme del Baix Llobregat