Pallejà celebrarà el 7 d’abril una nova Jornada de la Saludaritat

Imprimeix

Serà la cinquena edició d’aquesta iniciativa que pretén fomentar l’esport, la salut i la solidaritat

La Jornada de la Saludaritat arriba a la seva cinquena edició amb la voluntat de fomentar la pràctica esportiva, la solidaritat i el benestar de la ciutadania. Se celebrarà el proper diumenge dia 7 d’abril i inclourà propostes diverses obertes a tothom.

Dues rutes

A les 9 hores s’iniciarà la ruta vermella, una caminada d’intensitat alta que sortirà de la plaça de la Llum. Serà un recorregut per l’entorn del municipi que passarà pel cementiri, Les Rovires, Carinyo, el camp de tir i La Magina, i finalitzarà novament davant la sala Pal·làdius. La segona, la ruta verda, sortirà del mateix punt a les 9.30 hores i serà d’intensitat mitjana. Aquesta recorrerà el nucli urbà passant pel carrer Àngel Guimerà i La Magina fins tornar novament a la plaça de la Llum. S’aconsella als participants portar roba i calçat còmode i una ampolla d’aigua per a beure durant el recorregut.

dsc 0301 2

Un cop finalitzades les caminades, a partir de les 11 hores, hi haurà un esmorzar solidari en el qual es podran adquirir entrepans, ampolles d’aigua i samarretes solidàries. S’aprofitarà l’ocasió per a fer una fotografia col·lectiva amb tots els participants. Posteriorment hi haurà més propostes com la possibilitat de ballar amb activitats de ball en línia, body balance i zumba a la plaça de la Llum.

Redacció / Fotos: Arxiu