Sant Feliu celebrarà demà la II Fira Animalista i de l'Adopció

L’esdeveniment té com a objectiu trobar una família per a mascotes abandonades a la ciutat

Aquest diumenge 31 de març, de 10 h a 14 h, tindrà lloc a la plaça de la Vila la II Fira Animalista i de l'Adopció de Sant Feliu de Llobregat, organitzada per l'Associació Protectora d'Animals (APA) SOS Medicine de Sant Feliu i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu, la Fira té com a objectiu trobar una família per a mascotes abandonades a la ciutat.

En el marc de la Fira hi seran presents les tres protectores locals, Gats i Gossos Sant Feliu, APAEC (que acaba d'obrir les seves portes a la nostra ciutat una protectora d'animals exòtics) i l'entitat APA SOS Medicine Sant Feliu. També hi haurà una petita representació de més de 10 protectores d'animals del Baix Llobregat i el Barcelonès, totes amb parades solidàries amb informació de com ser voluntari o voluntària i com es pot ajudar o informar-se per poder adoptar de forma responsable.

780 0008 5583411 8531fa0237790f5fe420e452580fb892

La Fira comptarà amb una carpa amb el Punt Solidari de Recollida, on durant tot el matí es podrà deixar menjar, medicaments, material de neteja i roba, que es repartirà a les protectores assistents en finalitzar la Fira.

També es farà una xerrada sobre els gossos de raça PPP per part de Life for Pitbulls a les 11 h i un joc d'estimulació mental per a gossos. A les 12 h s'iniciarà la Desfilada de Peluts amb la col·laboració de Help Guau i de totes les protectores assistents i per acabar la jornada a les 13 h tindrà lloc el concurs d'habilitats Tu sí que Guau!.

fira verda

Una ampolla per un xip!

L'Ajuntament, a la seva carpa, lliurarà ampolles perquè es pugui llençar aigua a les miccions que fan els gossos al carrer. Per obtenir-ne una caldrà que la mascota disposi de xip. També oferirà informació sobre els drets i els deures que cal tenir en compte quan es té una mascota.

Les adopcions durant la Fira no es faran en el mateix dia i les persones interessades hauran de seguir els protocols que tingui cada protectora. A la darrera edició es van aconseguir sis adopcions i l'objectiu d'aquesta edició és superar aquesta xifra.

A Sant Feliu, de mitjana es recullen cada any uns 50 gossos, dels quals aproximadament uns 20 són recuperats pels seus propietaris i propietàries. Davant d'aquesta dada, l'Ajuntament vol conscienciar la ciutadania de la importància de fomentar les adopcions.

Campanya institucional

La II Fira animalista i de l'adopció s'emmarca dins les accions de la campanya institucional ‘En mascotes, fem un pas més’, que promou la tinença responsable d'animals de manera que les persones propietàries siguin conscients de la importància de tenir un animal, tant pel que fa al seu benestar com per a l'ús de l'espai públic. En el marc de la Fira s'habilitarà un estand informatiu de la campanya.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix