Concentració per recordar la desaparició de Janet Jumillas

Els familiars reclamen la col·laboració ciutadana per trobar la viladecanenca

Veïns, familiars i amics es van concentrar ahir davant l’Ajuntament de Viladecans para recordar la desaparició de Janet Jumillas fa dues setmanes. A més, es va reclamar la col·laboració ciutadana per trobar-la. Els familiars no contemplen la possibilitat que la dona havia marxat voluntàriament.

Captura de pantalla 2019 03 28 a las 6.45.21

Captura de pantalla 2019 03 28 a las 6.45.30

Cal destacar que els Mossos d’Esquadra continuen buscant aquesta veïna de Viladecans de 39 anys, mare de dos fills, que va ser vista per última vegada a Cornellà de Llobregat el 13 de març. En el moment de la desaparició duia ulleres de color negre, segons la informació que han difós el cos policia autonòmic a través de les xarxes socials.

Captura de pantalla 2019 03 28 a las 6.45.39

Captura de pantalla 2019 03 28 a las 6.45.44

Precisament, els Mossos van trobar el cotxe de la dona a Cornellà de Llobregat, a prop d'una oficina d'Hisenda on suposadament es dirigia a fer gestions. Al cotxe, la policia no hi van trobar signes de violència, i a hores d'ara mantenen obertes totes les hipòtesis.

Redacció / Fotos: CCMA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
127

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix