Cornellà apropa i dona a conèixer el riu Llobregat a la ciutadania

Imprimeix

És una jornada lúdica i educativa oberta a tothom, per transmetre els valors ambientals

Cornellà de Llobregat celebra, un any més, la 6a Festa del Riu amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, una proposta lúdica i alhora pedagògica per promoure els valors ambientals del riu Llobregat, el principal espai natural de la ciutat. Demà diumenge 24 de març, entre 10 i 13.30 hores, l’entorn del riu Llobregat, des de l’accés per la passarel·la situada al final del carrer Verge de Montserrat fins a l’espai de ribera del riu, s’omplirà d’activitats: tallers familiars (amb webcams, alliberament de tortugues, tallers d’abelles, d’ocells i d’invertebrats, construccions amb canyes, jocs, etc.), una plantada d’arbres, una pedalada popular fins a la platja del Prat, i un itinerari naturalista per identificar les espècies més emblemàtiques d’aquest medi natural.

534 Imatge festa del riu

També s’han previst actuacions culturals per a tota la família, amb els Castellers de Cornellà i una cercavila. I per als més esportistes, també repeteix el Train Running, un cros familiar d’obstacles amb un recorregut de 7,5 kilòmetres (edat mínima de 8 anys,  amb inscripcions a part al Club Delfos, Orgànic i J’Arribu Sports).

Captura de pantalla 2019 03 22 a las 20.12.18

Totes les activitats són gratuïtes, tret del Train Running que té un preu de 10 euros, i obertes a tothom. Per participar-hi cal tenir en compte quen cal inscripció per als Tallers Naturalistes, la Pedalada, la Plantada d’Arbres i l’Itinerari Naturalista. Per les seves característiques, tampoc no es poden fer dues d’aquestes activitats alhora. Hi haurà un punt d’informació i inscripcions a l’inici de la passarel·la.

Redacció / Fotos: Grup Agroalimen