Cornellà apropa i dona a conèixer el riu Llobregat a la ciutadania

És una jornada lúdica i educativa oberta a tothom, per transmetre els valors ambientals

Cornellà de Llobregat celebra, un any més, la 6a Festa del Riu amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, una proposta lúdica i alhora pedagògica per promoure els valors ambientals del riu Llobregat, el principal espai natural de la ciutat. Demà diumenge 24 de març, entre 10 i 13.30 hores, l’entorn del riu Llobregat, des de l’accés per la passarel·la situada al final del carrer Verge de Montserrat fins a l’espai de ribera del riu, s’omplirà d’activitats: tallers familiars (amb webcams, alliberament de tortugues, tallers d’abelles, d’ocells i d’invertebrats, construccions amb canyes, jocs, etc.), una plantada d’arbres, una pedalada popular fins a la platja del Prat, i un itinerari naturalista per identificar les espècies més emblemàtiques d’aquest medi natural.

534 Imatge festa del riu

També s’han previst actuacions culturals per a tota la família, amb els Castellers de Cornellà i una cercavila. I per als més esportistes, també repeteix el Train Running, un cros familiar d’obstacles amb un recorregut de 7,5 kilòmetres (edat mínima de 8 anys,  amb inscripcions a part al Club Delfos, Orgànic i J’Arribu Sports).

Captura de pantalla 2019 03 22 a las 20.12.18

Totes les activitats són gratuïtes, tret del Train Running que té un preu de 10 euros, i obertes a tothom. Per participar-hi cal tenir en compte quen cal inscripció per als Tallers Naturalistes, la Pedalada, la Plantada d’Arbres i l’Itinerari Naturalista. Per les seves característiques, tampoc no es poden fer dues d’aquestes activitats alhora. Hi haurà un punt d’informació i inscripcions a l’inici de la passarel·la.

Redacció / Fotos: Grup Agroalimen

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix