El violador de Martorell reconeix els fets i no demana perdó

Imprimeix

L'home va segrestar, agredir, violar, gairebé matar i robar una dona des d'Igualada al municipi baixllobregatí mentre gaudia del seu tercer permís penitenciari

L'anomenat violador de Martorell, Tomás Pardo Caro, va reconèixer ahir dimecres un nou cas de brutal agressió sexual a una víctima el 2016. En el judici que es va fer a porta tancada a l'Audiència de Barcelona, l'acusat no es va voler defensar però tampoc va demostrar durant la vista el seu penediment ni ha demanat perdó a la víctima.

violador. confesajpg

Tot i que la pena impedia arribar a un acord amb les acusacions, el judici es va celebrar de forma ràpida, però ni la fiscalia ni l'acusació particular van rebaixar la seva petició de 70 anys de presó per segrestar una dona a Igualada, i portar-la a Martorell on la va agredir, violar, gairebé matar, robar la targeta de crèdit i abandonar i amagar en un bosc.

Els fets van succeir quan Pardo gaudia del seu tercer permís penitenciari després de ser condemnat a més de 20 anys de presó el 2004 per uns fets similars del 2002.

Redacció / Fotos: Diario de León-Arxiu