El president Torra visita l'ICFO i l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels

L’Institut de Ciències Fotòniques treballa des del 2002 per fer avançar els límits del coneixement de la fotònica, la ciència i la tecnologia de la llum

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest matí, l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) i l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels. El cap de l’Executiu acompanyat de l’alcaldessa de Castelldefels, María Miranda; el rector de l’UPC, Francesc Torres; el president de l’ICFO, Lluís Torner, i el secretari d’Universitats i recerca, Francesc Xavier Grau, ha fet un recorregut per les instal·lacions i ha saludat els professors i investigadors del centre i els nois i noies que avui participaven al Young Photonics Congress. Durant la seva estada al centre, el president Torra i la resta d'autoritats han fet un minut de silenci per condemnar els atemptats d’aquesta matinada a dues mesquites de Nova Zelanda.

D1sXIUrX0AAvYXB

D1sh0KiWsAAZ5R3

D1s138PX4AAZh6A

L’Institut de Ciències Fotòniques, creat l’any 2002 per la Generalitat i la Universitat Politècnica de Catalunya,  té per objectiu fer avançar els límits del coneixement de la fotònica, la ciència i la tecnologia de la llum. Es troba al Parc Mediterrani de la Tecnologia i els seus 26 grups de recerca se centren en les aplicacions i usos de la llum en àmbits com la salut, l’energia, la informació, la seguretat i el medi ambient. Al centre, que ofereix formació i estableix col·laboracions amb la indústria i el sector privat, afavorint la creació d’empreses de base tecnològica, hi treballen més de 400 persones. És també un dels centres de referència del seu camp a nivell mundial.

L'estada del president a Castelldefels ha acabat a l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels, on acompanyat del seu president, Manel Ortiz, i del secretari d’Empresa i Competitivitat, Quim Ferrer, ha fet una visita a aquest centre que ofereix cursos de Formació professional en cuina i gastronomia i serveis de restauració.  

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
157

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix