El PP denuncia la “nul·la” gestió del Govern local de Cal Ganxo

El grup popular castelldefelenc ha condemnat qualsevol acte de violència independentment de qui el cometi i considera que els veïns estan farts de tants delictes i de la falta de seguretat als carrers

El Partit Popular de Castelldefels ha volgut posicionar-se arran dels fets violents succeïts el passat cap de setmana a Cal Ganxo del municipi baixllobregatí, on un grup de nois van assaltar dues vegades el centre de menors estrangers provocant greus incidents. 

Els populars locals expliquen que van sol·licitar, en diverses ocasions informació, sobre com havien arribat al municipi els menors no tutelats i com ocupaven un equipament municipal sense conveni de cessió o acord signat entre l'Ajuntament i la Generalitat. Segons ha pogut saber la nostra publicació, el Grup Municipal del Partit Popular va exigir al govern local explicacions i que aportés la documentació existent, així com el dispositiu que s'anava a posar en marxa per a garantir no només la seguretat sinó la correcta tutela dels menors. Segons el PP-Castelldefels, avui dia, el Govern de Castelldefels segueix sense respondre. Un fet que “amaga la seva nul·la gestió davant aquesta greu situació, ja que en els últims mesos tant Mossos d'Esquadra, com a Policia Local i el SEM han hagut de personar-se en reiterades ocasions al centre on es trobaven els menors per diferents incidents que han anat succeint-se en els últims mesos”, segons indica el comunicat que ha emès a La Premsa del Baix.

concentracio daquest 11 de marc de 2019 a castelldefels 5c86bc19ae897

Augmenten els delictes

En l'últim any, els delictes a la ciutat s'han incrementat en un 21,7%, i especialment en l'últim quadrimestre de l'any 2018. Segons els populars, la falta d'efectius i la permissivitat del govern municipal, negant una vegada i una altra la problemàtica existent, han estat determinants perquè els veïns mostrin el seu malestar generalitzat amb la inseguretat que viu actualment. Manu Reyes, exalcalde de Castelldefels, considera que “Castelldefels és una ciutat on resideixen més de 100 nacionalitats diferents sense cap mena de conflicte i quan succeeixen incidents tan greus com els viscuts en els últims mesos, el govern de la ciutat hauria d'haver pres cartes en l'assumpte i no mirar cap a un altre costat negant les evidències que els mateixos veïns venien denunciant en les xarxes socials.”

5051118

Des del Partit Popular  es condemna tot tipus de violència i aposta per incrementar el nombre d'efectius policials, i treballar activament per a reduir els delictes a la ciutat. A més, segons els populars la gestió sobre l'acolliment dels menors no ha comptat amb els mitjans materials i humans suficients tant per part del consistori com per part de la Generalitat que haguessin garantit un correcte acolliment.

Redacció / Fotos: CCMA-El Món-RTVE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix