CCOO es mobilitza al Baix Llobregat per la igualtat

Imprimeix

La vaga feminista ha tingut una alta incidència en la nostra comarca respecte a anteriors anys

El sindicat CCOO valora la vaga laboral convocada avui, 8 de març, com una nova “mobilització històrica del moviment sindical del nostre país”. Novament, els sindicats més representatius han fet una aportació decisiva a la vaga feminista convocada avui traslladant la reivindicació als centres de treball i implicant tant a dones com a homes en la lluita contra la bretxa salarial, contra els salaris de misèria i contra les violències masclistes. Ha estat fonamental la confluència amb moltes altres organitzacions i entitats per l’èxit d’aquesta vaga.

amazon vaga 1

santandreu vaga 1

Aeroport T1

Paral·lelament a les accions prioritàries que s'organitzen en les empreses: lectura del manifest, xerrades de sensibilització, concentracions, murals commemoratius, etc. L’actiu sindical s’ha concentrat a la zona nord (Rotonda Seat a Martorell), a la zona Delta (manifestació a la rotonda entre el carrer del Pí i l’Avinguda Frederica Montseny i arribarà a la plaça de la Vila del Prat) i a la zona centre (plaça de l’Ajuntament de Cornellà).

cornella vaga 1

Rotonda SEAT

Captura de pantalla 2019 03 08 a las 17.29.17

A les 12,30 h del matí s’ha participat també a les concentracions de les places dels ajuntaments de les diferents localitats de la comarca.

Redacció / Fotos: CCOO