Josep Bargalló visita centres educatius de Cornellà i Sant Vicenç

El conseller d’Educació va estar acompanyat de l’alcalde Antoni Balmón i Mayte Aymerich i es van reunir amb els directors i professors dels instituts i escola

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha tornat a trepitjar el Baix Llobregat. Precisament aquest matí ha estat als municipis de Cornellà de Llobregat i Sant Vicenç de Llobregat. Unes visites que serveixen per conèixer la realitat educativa local del territori.

bargallo miquel 1

bargallo joanmiro 1

A Cornellà de Llobregat ha visitat l’Institut Miquel Martí Pol on, acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Antonio Balmón, ha conegut el funcionament del centre educatiu i s’ha pogut entrevistar amb el director i personal docent. També ha pogut visitar l’Institut Joan Miró, que es troba ubicat tot just al costat del Miquel Martí i Pol.

bargallo santjodi 1

Posteriorment s’ha desplaçat a Sant Vicenç dels Horts on ha visitat l’Escola Sant Jordi acompanyat de l’alcaldessa de la població, Maite Aymerich. El titular d’Educació va poder conèixer algunes de les aules del centre. Cal recordar que el consistori baixllobregatí i la Generalitat van acordar formalment la reforma i millora de l’escola. Segons aquest acord, el departament executarà el projecte de reforma segons les necessitats detectades pel Pla director que el Consistori ha contractat recentment. El Pla director servirà per realitzar una diagnosi integral de les instal·lacions de l’escola i proposar totes aquelles accions necessàries per millorar-les. L’Ajuntament també s’encarregarà de redactar el projecte.

Redacció / Fotos: Dep. Educació

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix