En marxa a Molins la campanya "Per una vila lliure de violències sexuals"

Imprimeix

Aquesta campanya té com a objectiu conscienciar a la ciutadania de la importància que les dones visquin sense por, especialment  a les nits, quan l’assetjament sexual és més freqüent

La campanya “Per una Vila lliure de violències sexuals” impulsada per l’Ajuntament de Molins de Rei s’adreça a la ciutadania de la vila, i s’ha creat a proposta dels treballadors i les treballadores municipals en el marc de la Vaga Feminista del 8 de març de 2018. 

Aquesta campanya té com a objectiu conscienciar a la ciutadania de la importància que les dones visquin sense por, especialment  a les nits, quan l’assetjament sexual és més freqüent. És una campanya adreçada a motivar a la ciutadania de Molins de Rei en la defensa i els límits dels altres que s’ha aplicat utilitzant diferents suports, com cartells, banderoles, anuncis, xapes i material en format digital.

La iniciativa s’ha finançat amb les retribucions del temps de la vaga feminista del 8 de març 2018, convocada per diferents organitzacions sindicals. Un 16,97% de les treballadores i treballadors de l’Ajuntament de Molins de Rei van participar-hi. D’aquestes, el 78,26% eren dones mentre que el 21,74% eren homes. Pel que fa a l’equip de govern, la vaga va tenir un seguiment del 100%. En total es van recaptar 4.142,62 euros d’estalvi en aquestes nòmines.

Redacció / Fotos: Molins de Rei