S’obre un nou accés d’urgències a l’Hospital de Viladecans

Imprimeix

És exclusiu per a ambulàncies i vehicles, mentre que els vianants continuaran entrant per la porta habitual

Els treballs d’ampliació i reforma de l’Hospital de Viladecans obligaran, a partir d’avui dilluns, a introduir canvis en els accessos al recinte sanitari: les ambulàncies i vehicles que hagin d’entrar a Urgències ho hauran de fer per l’avinguda de Gavà. Els vianants continuaran entrant per la porta habitual. En els darrers mesos s’ha realitzat una reorganització dels espais d’urgències, que permetrà una millor gestió dels fluxos de pacients. En paral·lel, i com a continuació dels treballs necessaris per a poder abordar la fase 1 del projecte, el mateix dia deixarà d’estar operatiu l’aparcament del centre. Així doncs, els usuaris no podran entrar a l’hospital per l’accés en avinguda de Josep Tarradellas i l’accés a l’hospital es realitzarà pels diferents accessos de l’entrada principal.

hospital 1 010319

Com a conseqüència del tancament definitiu del pàrquing del recinte hospitalari, durant els primers dies, es recomana acudir a les visites en consultes externes, proves, etc. amb una mica més de temps per a garantir puntualitat en l’arribada. Aquesta reordenació en els accessos i les circulacions serà definitiva fins que concloguin les obres.

Atès que aquest conjunt d’accions afecten sensiblement la forma habitual d’accedir a l’hospital, es recomana que, per a evitar riscos innecessaris, es respecti al màxim la senyalització i les indicacions dels tècnics, del personal de seguretat i dels professionals.

Al mateix temps, es faran els últims treballs associats al trasllat d’espais assistencials i no assistencials i s’iniciaran els treballs preliminars als enderrocs que estan previstos pel mes d’abril.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà