Acte de col·locació de la primera pedra dels habitatges públics de Mas Lluí

Imprimeix

També es va presentar el futur Centre Civic Soledat Sans, que tindrà espais per a l’estudi, emprenedoria i activitats en família

Ahir dissabte 2 de març, l'Empresa Municipal de l'Habitatge (Promunsa) va posar la primera pedra dels nous habitatges de protecció oficial de lloguer i de venda que es construiran a Mas Lluí a Sant Just Desvern. Es tracta de dues promocions, una de 38 habitatges en règim general de venda al carrer Teresa Claramunt, 1; i una altra de 25 habitatges, 20 dels quals seran de lloguer i 5 de venda, al carrer Comte de Vilardaga, 172. 

D0p EfiX4AEZVNa

Tot seguit, es va presentar al veïnat el futur centre cívic que es va fer al barri i que tindrà espais per a l'estudi, l'emprenedoria i les activitats en família. El nou equipament es construirà al carrer Maria Montesori -al costat del Pàdel Sant Just-. Les persones assistents va poder conèixer els usos i les funcionalitats d'aquest centre. L'acte va comptar també amb la presència de la veïna i artista, Soledat Sans i Serafini, que va donar nom al nou equipament. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Just Desvern