La Generalitat ofereix a Eurovegas terrenys a Viladecans

Imprimeix

Els terrenys oferts a Eurovegas estan situats a prop de l’aeroport d’El Prat, entre les llagunes del Remolar i de la Murtra, totes dues protegides com espais naturals, a una zona a on el F.C Barcelona disposa de 40 hectàrees.

L’alcalde de Viladecans, el socialista Carles Ruiz, s’estima ser prudent davant les informacions aparegudes, ja que ni té cap informació oficial sobre aquesta possibilitat ni tampoc coneix el projecte.

Ruiz ha mostrat cautela i prudència abans de posicionar-se sobre un megacomplex del qual –ha dit- desconeix la seva ubicació i la seva dimensió.

El Delta 'no és del desert de Nevada'

“El que està clar és que el Delta no és el desert de Nevada", ha manifestat Ruiz, convençut que el Govern de la Generalitat està treballant per tal que el projecte encaixi amb l’entorn natural.

A més, l’alcalde de Viladecans ha recomanat seny perquè, en un moment en què moltes famílies ho estan passant malament, no es generin falses expectatives laborals.

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat que la inversió d’Eurovegas, d’uns 18.000 milions d’euros, situaria Catalunya com a "destinació turísitica líder a Europa", però ha reconegut que la Comunitat de Madrid parteix amb avantatge per atraure el projecte.

Redacció | Foto: Arxiu