L’Auditori de Cornellà celebra el 25è aniversari amb portes obertes

Imprimeix

Per l’equipament han passat figures del món artístic i cultural de gran rellevància durant tots aquest anys

L'Auditori de Cornellà de Llobregat celebra aquest any un esdeveniment molt especial. Enguany arriba als 25 anys de vida, i ho fa amb gairebé el doble d'espectacles programats respecte la passada temporada, i una jornada de portes obertes plena de sorpreses. Aquesta es farà el 3 de març, de 9.30 a les 13.30 hores.  

auditori25anys g

Un referent

Amb una capacitat de 750 localitats, L'Auditori ha esdevingut un equipament de referència al món cultural i social de la comarca del Baix Llobregat i de tota l'àrea metropolitana de Barcelona. La seva ubicació estratègica i la bona comunicació viària el converteix en un teatre ideal per atreure obres i espectacles de qualitat a l'abast de la ciutadania.

1 auditori

La concepció polivalent dels espais, la dotació dels mitjans tècnics d'última generació i les seves tarifes competitives fan de L'Auditori un marc idoni per a la promoció dels diferents actes de qualsevol caire. Actualment ofereix una oferta d'espectacles molt diversificada amb una programació específica per a L'Auditori&Teatre en la sala gran, el cicle infantil i familiar Berenem a L'Auditori i la cartellera en petit format que presenta la Sala2.cat.

Per L'Auditori han passat figures de gran vàlua artística i cultural com Ana Belén, Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Verónica Forqué, Luz Casal, Juan Echanove, Estrella Morente, Rosa M. Sardà, Víctor Ullate o Sara Baras... i obres de gran qualitat que formen part de la història teatral del nostre temps.

 

Redacció / Fotos: Arxiu