L’Auditori de Cornellà celebra el 25è aniversari amb portes obertes

Per l’equipament han passat figures del món artístic i cultural de gran rellevància durant tots aquest anys

L'Auditori de Cornellà de Llobregat celebra aquest any un esdeveniment molt especial. Enguany arriba als 25 anys de vida, i ho fa amb gairebé el doble d'espectacles programats respecte la passada temporada, i una jornada de portes obertes plena de sorpreses. Aquesta es farà el 3 de març, de 9.30 a les 13.30 hores.  

auditori25anys g

Un referent

Amb una capacitat de 750 localitats, L'Auditori ha esdevingut un equipament de referència al món cultural i social de la comarca del Baix Llobregat i de tota l'àrea metropolitana de Barcelona. La seva ubicació estratègica i la bona comunicació viària el converteix en un teatre ideal per atreure obres i espectacles de qualitat a l'abast de la ciutadania.

1 auditori

La concepció polivalent dels espais, la dotació dels mitjans tècnics d'última generació i les seves tarifes competitives fan de L'Auditori un marc idoni per a la promoció dels diferents actes de qualsevol caire. Actualment ofereix una oferta d'espectacles molt diversificada amb una programació específica per a L'Auditori&Teatre en la sala gran, el cicle infantil i familiar Berenem a L'Auditori i la cartellera en petit format que presenta la Sala2.cat.

Per L'Auditori han passat figures de gran vàlua artística i cultural com Ana Belén, Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Verónica Forqué, Luz Casal, Juan Echanove, Estrella Morente, Rosa M. Sardà, Víctor Ullate o Sara Baras... i obres de gran qualitat que formen part de la història teatral del nostre temps.

 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix