Més de 17.000 joves i infants participen en les activitats de Fundesplai

 

Uns 400 monitors d'arreu de Catalunya participen en la vint-i-dosena jornada de la federació que s’ha celebrat al Prat de Llobregat

Un total de 17.129 nens i joves participen aquest curs en les activitats de la Federació Catalana de l’Esplai–Fundesplai, concretament són un 6,3% més que en el curs anterior. Així ho ha detallat aquest dissabte al matí la presidenta de la federació, Sheila Bertran, durant la vint-i-dosena Jornada anual de l’entitat que s’ha fet al Prat de Llobregat i en la qual s’ha celebrat una assemblea anual de l’entitat i una diada formativa.

D0FTD3jW0AATRoJ

A la trobada hi han participat uns 400 monitors d’arreu de Catalunya que han pres part en diferents tallers que els han donat recursos pedagògics. Entre les formacions destaquen les centrades en l’àmbit de la igualtat de gènere i la violència zero i que han abordat com treballar temes de feminisme i de gènere a través del joc; l’educació emocional, o els jocs cooperatius.

D0Fe0yuX0AEG0gc

Aquestes formacions s’emmarquen en “EnCORatja’t”, la proposta educativa per la igualtat de gènere i la violència zero que, des del curs passat, Fundesplai està treballant en els esplais i les escoles on està present i que arribarà a més de 85.000 infants i joves.

La Federació Catalana de l’Esplai–Fundesplai a federació aplega 113 esplais i projectes de lleure de 47 municipis de 18 comarques catalanes, amb 1.500 monitores i monitors.

Redacció / Fotos: Fundesplai

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
99

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix