Toni Toledo, campió de Catalunya absolut d'snowboard

Imprimeix

El rider pratenc va aconseguir el títol en la modalitat "slopestyle" a l’estació de Font-Romeu

Toni Toledo continúa sumant èxits en el món de l’snowboard. El del Prat de Llobregat s’ha proclamat recentment campió de Catalunya absolut en la modalitat d'"slopestyle" en una competició que es va celebrar a l'estació de Font-romeu (Alta Cerdanya). Toledo, que va ocupar la primera posició de la classificació amb un millor salt de 155 punts, va assolir el seu primer títol oficial en categoria absoluta, després del salt de sub 15 a absolut que ha donat aquesta temporada. 

El bon inici de temporada per Toledo es completa amb la cinquena posició en la final de la primera jornada de la Copa d'Espanya de boardercross (cursa de velocitat amb salts amb snowboard) disputada el 9 de febrer a l'estació de Formigal (Aragó) i també en categoria absoluta. 

tonitoledo

Programa de tecnificació

Toledo ha entrat enguany en un programa de tecnificació de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern i viu durant tota la temporada d'hivern a la Cerdanya, amb programes d'entrenaments diaris a Font-romeu. També segueix amb els seus estudis a Puigcerdà. 

DWZqs2 WsAA5G1M

Aquesta tecnificació li ha permès donar el salt a la categoria absoluta, ser competitiu en aquests darrers campionats, on ha competit sempre amb 'riders' més grans d'edat que ell, i poder anar a concentracions de la selecció espanyola d'snowboard, i fins i tot participar en campionats internacionals organitzats per la FIS (Federació Internacional d'Esquí) i obtenir resultats molts positius, com el tercer lloc en la prova de "halfpipe" en l'Internacional FIS de Leysin, a Suïssa.  

Redacció / Fotos: Arxiu-T.T.- Photoset