Les obres de millora d’accés de la B-224 a Masia Bach, per primavera

Imprimeix

El projecte preveu la creació d’un carril central de gir que permeti l’espera a la incorporació a la B-224, en direcció Martorell, i que eviti la perillositat actual d’aquest trencall

La Generalitat de Catalunya ha anunciat avui que l’actuació a la B-224 per millorar la seguretat de l’accés a l’escola Àgora i a la urbanització Masia Bach s’executaran a la primavera. D’aquesta manera es posa fi a una llarga demanda dels veïns i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires per reduir la perillositat d’aquest trencall.

L’anunci l’ha fet el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, en un acte a Masquefa per presentar les actuacions de millora a la carretera B-224 entre Piera i Sant Esteve Sesrovires. La presentació ha comptat amb la presència dels alcaldes de Piera, Sant Llorenç, Masquefa i Sant Esteve.

D0ASt12XgAYTiXg

En el cas de Sant Esteve, l’actuació més immediata és la que resolt l’accés a l’escola Àgora i Masia Bach. El projecte preveu la creació d’un carril central de gir que permeti l’espera a la incorporació a la B-224, en direcció Martorell, i que eviti la perillositat actual d’aquest trencall.

D0ASvicWsAAuFhB

Després de les reiterades demandes fetes des de l’Ajuntament, l’alcalde Enric Carbonell ha valorat positivament l’anunci i la millora en la seguretat que suposarà l’obra. Ha manifestat que “és una actuació vital per la seguretat de les famílies i els aportarà tranquil·litat”. També ha demanat el compliment del calendari.  

Pel que fa al desdoblament del tram entre Sant Esteve i Martorell, la Generalitat ha informat que actualment treballa en la redacció del projecte executiu i que preveu licitar-les a principis de 2020.

La resta d’actuacions anunciades avui són la construcció de la variant de Piera i el condicionament de la carretera B-2241 entre Masquefa i Sant Sadurní. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires-Territori i Sostenibilitat