Les obres de millora d’accés de la B-224 a Masia Bach, per primavera

El projecte preveu la creació d’un carril central de gir que permeti l’espera a la incorporació a la B-224, en direcció Martorell, i que eviti la perillositat actual d’aquest trencall

La Generalitat de Catalunya ha anunciat avui que l’actuació a la B-224 per millorar la seguretat de l’accés a l’escola Àgora i a la urbanització Masia Bach s’executaran a la primavera. D’aquesta manera es posa fi a una llarga demanda dels veïns i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires per reduir la perillositat d’aquest trencall.

L’anunci l’ha fet el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, en un acte a Masquefa per presentar les actuacions de millora a la carretera B-224 entre Piera i Sant Esteve Sesrovires. La presentació ha comptat amb la presència dels alcaldes de Piera, Sant Llorenç, Masquefa i Sant Esteve.

D0ASt12XgAYTiXg

En el cas de Sant Esteve, l’actuació més immediata és la que resolt l’accés a l’escola Àgora i Masia Bach. El projecte preveu la creació d’un carril central de gir que permeti l’espera a la incorporació a la B-224, en direcció Martorell, i que eviti la perillositat actual d’aquest trencall.

D0ASvicWsAAuFhB

Després de les reiterades demandes fetes des de l’Ajuntament, l’alcalde Enric Carbonell ha valorat positivament l’anunci i la millora en la seguretat que suposarà l’obra. Ha manifestat que “és una actuació vital per la seguretat de les famílies i els aportarà tranquil·litat”. També ha demanat el compliment del calendari.  

Pel que fa al desdoblament del tram entre Sant Esteve i Martorell, la Generalitat ha informat que actualment treballa en la redacció del projecte executiu i que preveu licitar-les a principis de 2020.

La resta d’actuacions anunciades avui són la construcció de la variant de Piera i el condicionament de la carretera B-2241 entre Masquefa i Sant Sadurní. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires-Territori i Sostenibilitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix