L’Infoparticipa destaca les webs municipals de Begues i de Castellví

Imprimeix

Reben el reconeixement a les bones pràctiques en la comunicació que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB

Amb un 96,15 % dels indicadors acomplerts, el web de l’Ajuntament de Begues, juntament amb el de Castellví de Rosanes amb el mateix percentatge, és el portal municipal millor valorat pel segell Infoparticipa dels municipis de menys de 10.000 habitants  del Baix Llobregat. Aquest distintiu, atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, ve a reconèixer el treball realitzat en matèria de transparència i bones pràctiques.

slide seu electronica

Pel que fa a la informació que s’avalua, aquesta es divideix en cinc blocs diferenciats que responen a les preguntes “qui són els representants polítics?”, “com gestionen els recursos col·lectius?”, “com gestionen els recursos econòmics: pressupostos, salaris, contractacions, subvencions...?”, “quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius?” i “quines eines ofereixen per a la participació ciutadana?”. En total són 52 els indicadors que s’analitzen.

Redacció / Fotos: Aj. Begues-Aj. Castellví de Rosanes