Es presenta la futura transformació de l’avinguda Constitució

L’Ajuntament de Castelldefels ha explicat l'abast d'aquest projecte transmunicipal que transformarà la C-245 en un nou eix cívic que potenciarà la mobilitat sostenible

L’Ajuntament de Castelldefels va presentar ahir dimarts el projecte que els propers anys ha de transformar l'avinguda de la Constitució. L'acte es va realitzar a la Sala Margarida Xirgu de la biblioteca i va ser obert a tota la ciutadania interessada a conèixer l'abast de la transformació d'aquesta via.

DzytvWbWwAEhRl5

El projecte l'ha enllestit fa poques setmanes la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat. Es tracta de la reforma de la carretera C-245, via que uneix les ciutats de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi i Cornellà, i que al pas pel nostre terme municipal porta el nom d'avinguda Constitució.

En el cas de Castelldefels, la idea és que aquesta via, que travessa el centre del municipi de nord a sud sigui un nou eix viari, que s'integri urbanísticament a la ciutat i afavoreixi el model de mobilitat urbana sostenible pel qual ha apostat l'Ajuntament.

getimatge 1 avinguda

Amb aquests objectius, el projecte contempla una avinguda més amable, que convidi al passeig, amb més espai per als vianants, el transport públic i les bicicletes. Alhora, les modificacions que s'hi introduiran busquen la racionalització de l'ús del cotxe, que també sortirà beneficiat amb l'ordenació del trànsit.

DzytvWZWsAA2uo9

Pla d'aparcaments

Per minimitzar les afectacions per la reducció de l'aparcament que comportarà aquest projecte, l'Ajuntament de Castelldefels ja ha iniciat l'elaboració del pla director d'aparcament de la ciutat, que vol valorar la situació actual de l'estacionament tenint en compte futures actuacions com les obres de la C-245, i que inclourà propostes per solucionar els problemes a les zones on es detecti dèficit de places d'estacionament.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix