Treballadors municipals de Gavà neguen l’autoria dels actes vandàlics

Imprimeix

Els representants sindicals dels treballadors de l’Ajuntament de Gavà han informat a través d’un comunicat que rebutgen les acusacions fetes per l’equip de govern, segons les quals alguns empleats municipals estarien al darrere de les pintades contra l’alcalde, Joaquim Balsera, aparegudes la setmana passada a la localitat.

“En diverses ocasions hem expressat i reiterat la no implicació nostra en qualsevol acte vandàlic il·legal -cosa que creiem que aquest equip de govern no ha entès encara- i que fer públiques aquestes acusacions és possiblement una estratègia per desviar l'atenció sobre la situació real i sobre els presumptes conflictes interns existents en el seu mateix partit”, han assegurat fonts sindicals, que han recordat el dret dels treballadors a “emprendre accions legals contra qualsevol acusación infundada”.

L’Ajuntament de Gavà ha denunciat davant dels Mossos d’Esquadra les accions vandàliques que darrerament s’han produït a la ciutat per tal que es valorin els fets i se’n doni trasllat a les instàncies judicials, segons han informat aquest dijous fonts municipals.

A Gavà han aparegut nombroses pintades en façanes d’equipaments públics i edificis privats i també a voreres i asfalt de places i carrers, segons les mateixes fonts.

L’Ajuntament ha manifestat que sospita que els autors de les pintades són treballadors municipals. Agents de la Policia Local han dut a terme en les darreres setmanes accions de pressions sobre l’alcalde, Joaquim Balsera, per tal de resoldre el conflicte laboral (augment dels sous) que els enfronta.

Una representant sindical dels treballadors de l’Ajuntament ha explicat que “el fons de la qüestió d’aquesta tensió és l'incompliment per part de l'equip de govern  en relació als acords a què  es va arribar després de gairebé dos anys de dures negociacions i pendents d'aplicar, en alguns casos, des de l'any 2009”.

Redacció | Foto: Arxiu