Presenten el projecte de clúster d'indústries del sector biosanitari

A Esplugues de Llobregat hi ha un centenar d'empreses de la salut i de ciències de la vida

L'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, va presentar a un grup d'empreses del sector biosanitari el projecte de miniclúster de les indústries de la salut i ciències de la vida, amb l'objectiu d'impulsar el sector i afavorir la creació d'ocupació de qualitat i atracció de talent a la ciutat.

El municipi baixllobregatí hi ha un centenar d'empreses farmacèutiques o relacionades amb la biomedicina, que són vistes per l'Ajuntament com una oportunitat per generar sinergies i impulsar accions que generin llocs de treball especialitzats. Una de les accions previstes és la formació i capacitació de persones per a la neteja dels laboratoris, o sales blanques, d'aquestes empreses, un perfil professional especialitzat.

image mini clúster

Aquest projecte forma part del microclúster biomèdic del Parc de Ciències de la Salut de Bellvitge, que s'està desenvolupant conjuntament amb l'Ajuntament de l'Hospitalet. El calendari d'accions presentat preveu la redacció d'un pla director durant aquest any i el desenvolupament d'accions entre finals del 2019 i primer semestre del 2020 i la constitució de l'ens per a finals del 2020.

Redacció / Foto: Arxiu-Aj. Esplugues de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix