Es presenta el projecte del Camí del Canal de la Dreta de Sant Vicenç

Imprimeix

La Diputació de Barcelona serà l’encarregada d’executar aquesta obra amb un pressupost previst de 2,3 milions d’euros, que anirà de la benzinera de Les Palmeres a la rotonda de Santa Coloma per la vorera més propera a la infraestructura de reg

L’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, i el diputat delegat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, van presentar ahir a la tarda el projecte del Camí del Canal de la Dreta, un vial per a vianants i ciclistes que connectarà Sant Vicenç dels Horts (a l’altura de la benzinera de Les Palmeres) amb Santa Coloma de Cervelló. La Diputació de Barcelona serà l’encarregada d’executar aquest projecte, amb un pressupost previst de 2.273.719,90 € (IVA inclòs).

DzOJ7t9W0AIFMbX

Aquest camí donarà continuïtat al ja existent entre el barri de Sant Roc i Les Palmeres, però en lloc de continuar el recorregut per la vorera de les indústries, es farà per l’altra banda de la carretera, en paral·lel a la infraestructura de reg coneguda com a Canal de la Dreta. Aquesta intervenció permet resoldre la problemàtica de conciliació entre el recorregut de vianants i l’activitat industrial i alhora, permet posar en valor aquesta infraestructura de reg centenària. També es milloren els accessos al Parc Agrari i es treu profit de l’ombra i del paisatge generats pels plataners que acompanyen el Canal.

Captura de pantalla 2019 02 13 a las 8.05.50

Amb l’execució d’aquest camí i de les actuacions complementàries al vial de servei del parc Agrari, es desdoblarà el camí del marge dret del Llobregat entre els Parcs Fluvials de Sant Boi i Sant Vicenç dels Horts, tenint la possibilitat de passejar o anar en bicicleta al costat del riu o bé al costat d’aquesta infraestructura de reg i observant l’activitat agrícola del Baix Llobregat.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts