Gavà gasta 9.000 euros en netejar pintades contra l’alcalde

Imprimeix
L’Ajuntament denuncia uns actes vandàlics dels quals responsabilitza un grup d’agents de la Policia Local que vol augment de sou

L’Ajuntament de Gavà s’ha gastat 9.000 euros en la neteja de les abundants pintades en façanes d’equipaments públics i edificis privats i també a voreres i asfalt de places i carrers, han explicat a aquest mitjà fonts de l’alcaldia.

Les pintades serien una acció més d’un grup d’agents de la Policia Local que ha radicalitzat les seves postures en la seva lluita laboral per aconseguir un augment de sou que l’Ajuntament els nega.

L’alcalde, el socialista Joaquim Balsera, va denunciar la setmana passada que un grup d’agents l’havia assetjat davant de casa seva, uns fets que van ser condemnats pels grups polítics municipals, que van coincidir que una protesta laboral contra un càrrec polític no té per què afectar la seva família.

En el cas de les pintades aparegudes, el Consistori ha obert diferents expedients informatius interns “per analitzar la imposició de mesures disciplinàries en cas que hi hagi implicades persones pertanyents a la plantilla de treballadors i treballadores municipals i es demostri que hagin comès accions punibles”.

L’equip de govern ha condemnat els fets: “Si s’escau, es reclamaran compensacions pels danys ocasionats, que han obligat a portar a terme operacions de neteja o reposició, amb el cost que això representa per a l’erari municipal”, han afirmat les citades fonts.

“No hi haurà tolerància amb els autors d’aquesta mena d’accions, que no quedaran impunes”, han afegit des de l’Ajuntament, que anima les persones, empreses o entitats que hagin sofert algun dany dels que s’han descrit, a presentar les denúncies corresponents.

Redacció | Foto: Arxiu