La ciutadania de Sant Climent decidirà el nomenclàtor dels espais públics

Imprimeix

Els grups polítics municipals no hi participaran per tal de no polititzar la Comissió que es crearà format per veïns i veïnes del municipi baixllobregatí

El Ple Municipal de Sant Climent de Llobregat ha aprovat  la creació de la Comissió del Nomenclàtor, l’ens consultiu que estudiarà els noms amb els quals es batejaran a partir d’ara els espais públics del poble. Al llarg d’un mes es trobarà en exposició pública el reglament de la comissió per tal que totes les persones del municipi tinguin la possibilitat de fer-hi les seves aportacions.

Captura de pantalla 2019 02 06 a las 17.56.51

Pel que fa a la seva composició, aquest ens estarà format per una representació del teixit social del municipi, com ara persones coneixedores de la història, representants de les entitats, el jutge de pau, un representant dels cossos de seguretat o un altre de l’Arxiu Municipal. La representació de càrrecs electes es restringirà al regidor de Participació, ja que els grups municipals han declinat participar-hi per tal de no polititzar l’ens. Les decisions de la Comissió del Nomenclàtor, en tot cas, passaran pel Ple Municipal per a la seva aprovació.

Qualsevol aportació que des de la ciutadania es vulgui presentar podrà fer-se fins el 27 de març a les oficines municipals i al correu de l'ajuntament (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 Redacció / Fotos: Aj. Sant Climent de Llobregat