Apareixen pintades a equipaments de Gavà contra l’Ajuntament

Imprimeix
L’Ajuntament de Gavà ha denunciat davant dels Mossos d’Esquadra les accions vandàliques que darrerament s’han produït a la ciutat per tal que es valorin els fets i se’n doni trasllat a les instàncies judicials, segons han informat aquest dijous fonts municipals.

A Gavà han aparegut nombroses pintades en façanes d’equipaments públics i edificis privats i també a voreres i asfalt de places i carrers, segons les mateixes fonts.

L’Ajuntament sospita que els autors de les pintades són treballadors municipals. Agents de la Policia Local han dut a terme en les darreres setmanes accions de pressions sobre l’alcalde, Joaquim Balsera, per tal de resoldre el conflicte laboral (augment dels sous) que els enfronta.

El Consistori no ha assenyalat directament als agents policials, però sí ha explicat que ha obert diferents expedients informatius interns “per analitzar la imposició de mesures disciplinàries en cas que hi hagi implicades persones pertanyents a la plantilla de treballadors i treballadores municipals i es demostri que hagin comès accions punibles”.

L’equi de govern ha condemnat els fets: “Si s’escau, es reclamaran compensacions pels danys ocasionats, que han obligat a portar a terme operacions de neteja o reposició, amb el cost que això representa per a l’erari municipal”, han afegit des de l’Ajuntament.

“No hi haurà tolerància amb els autors d’aquesta mena d’accions, que no quedaran impunes”, han afegit des de l’Ajuntament, que anima les persones, empreses o entitats que hagin sofert algun dany dels que s’han descrit, a presentar les denúncies corresponents.

Redacció | Foto: Arxiu