En marxa el nou Centre de Distribució d’Aliments a Castelldefels

El nou projecte és gestionat per Església Evangèlica i Creu Roja i finançat i coordinat per la regidoria de Serveis Socials

Castelldefels va inaugurar ahir divendres el nou Centre de Distribució d'Aliments, que neix amb la finalitat d'oferir una atenció de major qualitat pel que fa a la varietat, quantitat i qualitat de productes alimentaris. La idea és que les famílies usuàries puguin adquirir els productes que realment necessiten i agraden. Fins ara, l'entrega d'aliments funcionava fent entrega d'una cistella bàsica, sempre amb els mateixos productes i igual per a tothom. L'acte va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, la regidora de Serveis Socials i Dependència, Isabel Cabello, i representants i voluntariat de les entitats socials Creu Roja Castelldefels i Església Evangèlica de Castelldefels.

DyWYKLoXQAIaYpD

DyWZaW0XgAAJtjU

El nou projecte, impulsat en el marc del Pla d'Inclusió Social de l'Ajuntament, és gestionat per l'Església Evangèlica de Castelldefels i Creu Roja Castelldefels, i finançat i coordinat per la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Castelldefels.

DyWZaWvXQAAfvuT

DyWYKLsX0AUW7pR

Amb el nou centre de distribució d'aliments, “volem convertir un servei de caràcter únicament assistencial en un projecte que incorpori accions formatives i de capacitació, donant cobertura no només a les necessitats bàsiques, sinó també a les necessitats estratègiques: prevenció, convivència i ampliació de la xarxa de relacions, canvi d'hàbits, organització de l'economia domèstica i estalvi d'energia”, afirma la regidora de Serveis Socials Isabel Cabello.

L'horari d'atenció és de dilluns a dijous de 10.30 a 13.30 hores. Els dimarts i dijous també obren a la tarda en horari de 16 a 19 hores. Els divendres és el dia d'atenció i acollida a les famílies. Aquest horari s'ampliarà en cas de ser necessari.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix