Castelldefels tindrà un quart institut públic

Imprimeix

Els pressupostos de la Generalitat acordats aquest dimecres entre CiU i PP han inclòs el quart institut de Castelldefels entre les inversions en equipaments educatius del 2012.

Fonts municipals han explicat que el govern municipal (PP, CiU i AVVIC) havia mostrat la seva preocupació pel fet que les obres, inicialment previstes per l'estiu passat, no haguessin començat encara, i la seva insistència sobre la necessitat que té la ciutat de comptar amb aquest equipament ha estat determinant per incloure'l a la llista de projectes a desenvolupar.

L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, s'ha mostrat molt satisfet perquè “aquesta noticia dona el tret de sortida a l'execució d'un projecte que el govern municipal considera prioritari”.

El nou equipament educatiu s'ubicarà a prop del Parc Mediterrani de la Tecnologia, en uns terrenys que ja havien estat cedits per l'Ajuntament a la Generalitat, a tocar de les escoles Garigot i British School, en la zona d'equipaments educatius del barri de Granvia Mar.

Redacció | Foto: Arxiu