Es busquen famílies a Castelldefels per acollir nens i nenes sahrauís

S’emmarca dins del programa Vacances en Pau que es realitzarà els mesos de juliol i agost

L’Associació Castelldefels Sàhara fa una crida per buscar famílies de Castelldefels que vulguin acollir nens i nenes procedents dels camps de refugiats sahrauís. L’acollida s’emmarca dins del programa Vacances en Pau, i es realitza durant els mesos de juliol i agost. Durant el mes de juliol acudeixen al Casal i durant l’agost resten amb les famílies tota la jornada.

2017.07.01 foto niños aeropuerto

L’objectiu del Programa Vacances en Pau és donar acollida a aquests nens i nenes perquè puguin realitzar-se les revisions mèdiques oportunes, puguin gaudir d’un estiu diferent del que tindrien al desert que arriben a temperatures de més de  50ºC, puguin tenir una alimentació adequada i comparteixen amb famílies i amics una cultura diferent.

Vacances en Pau 2019 Sesiones Informativas

Per poder informar de tots els detalls del projecte, l’Associació organitza sessions informatives  per a totes les famílies interessades a ser família d’acollida.

Sessions informatives:

  • Dijous 7 de febrer. 19 h Biblioteca Ramon Fernández Jurado
  • Dissabte 16 de febrer. 11 h. Biblioteca Ramon Fernández Jurado.
    Cal confirmar l’assistència per mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant un telèfon de contacte.

Amb el projecte també es dona veu a la causa sahrauí, perquè la ciutadania se sensibilitzi amb els sahrauís que viuen des de fa 43 anys a la “Hammada” el desert algerià, el desert més inhòspit del planeta.

L’Associació Castelldefels Sàhara gestiona el projecte Vacances en Pau amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels, entitats i patrocinadors de la ciutat.

Redacció / Fotos: ACS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix