Toni Albà dóna el tret de sortida a La Candelera amb el pregó

Imprimeix

L’acte es va celebrar en un Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei ple de gom a gom

El Foment Cultural i Artístic va acollir el pregó-espectacle que, seguint la línia encetada a l’any passat, combina l’humor amb una visió més coral de la Fira de la Candelera. L’acte va començar amb la intervenció del regidor de Fira, Ramon Sànchez, qui va repassar les novetats que incorpora l’edició d’aquest any 2019 i que, principalment, passen per la redistribució dels espais firals a l’entorn de cinc grans àmbits, la presentació d’una nova imatge corporativa i l’aposta per potenciar la gastronomia i la cultura.

A més, el regidor també va aprofitar el seu discurs per plantejar nous reptes de futur. En aquest sentit, Ramon Sànchez va afirmar que si la Candelera vol mantenir exercint aquest magnetisme de talent i de riquesa, necessita una infraestructura i d’un model de gestió adequats” i va concretar-ho assegurant que “ha arribat el moment de plantejar-nos noves fórmules per gestionar millor aquest enorme capital que tenim, i una de les possibilitats seria evolucionar cap a una Fundació que ens permetria crear noves sinergies amb altres entitats públiques i privades, ampliar les nostres fonts d’ingressos i reinvertir-los totalment en la Fira.”

A continuació va començar l’espectacle conduït per l’actor Toni Albà, qui va utilitzar el seu personatge de Rei amb entrevistes a diverses persones protagonistes a la Fira. Així, va donar la paraula a Lluís Fisas (pagès com a representant de la Candelera Natura), a Jesús Cardona (president del BOT-MOL com a representant de la Candelera Comerç), a German Puiggarí (cuiner i guanyador del Plat Favorit dels Catalans com a representant de la Candelera Gastronomia), a Elisa Poch (actriu de la companyia de teatre 15 Arcades  com a representant de la Candelera Cultura) i Núria Gómez (de l’associació Enreda’t com a representant de la Candelera Ciutat). També van participar a l’espectacle els representants de les organitzacions convidades, que enguany són la Fira de les 40 Hores de Ripoll i la Denominació d’Origen Costers del Segre.

L’acte es va cloure amb les paraules de l’alcalde i amb un improvisat castell de focs fet amb la col·laboració de totes les persones que van assistir a l’acte.  

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei