Sant Esteve Sesrovires exigeix millores en el servei de Correus

Imprimeix

Actualment compta amb una unitat de repartiment per a una població de més de 7.600 habitants

El Ple municipal de Sant Esteve Sesrovires ha aprovat una moció per demanar solucions a les deficiències del servei de Correus a la localitat que compta amb una unitat de repartiment insuficient. Una moció que va tenir el suport de tots els grups polítics municipals (PSC, Entesa, PDCAT, Esquerra Republicana i Ara i sempre Sant Esteve). 

Des de fa anys, el servei de Correus al municipi ha estat motiu de queixa per part de veïns i també de les formacions polítiques que n’han exigit reiteradament solucions. La moció, presentada pel grup de l’Entesa per Sant Esteve, denuncia la manca estructural de contractació per part de Correus i la seva precarietat.

2019 01 24 correus

El document posa en relleu que el nombre de treballadors destinat al repartiment és clarament insuficient per garantir el servei diari i ordinari, especialment als barris. A més, considera que no es té en compte el model de dispersió del municipi, amb una extensió d’uns 18 km2 i 7.659 habitants (a data 31 de desembre de 2018). Aquest problema s’agreuja en dates festives assenyalades com ara l’estiu i el Nadal, al no efectuar-se les contractacions de reforç i les suplències necessàries.

Redacció / Fotos: Google Maps-Aj. Sant Esteve Sesrovires