Sant Esteve Sesrovires exigeix millores en el servei de Correus

Actualment compta amb una unitat de repartiment per a una població de més de 7.600 habitants

El Ple municipal de Sant Esteve Sesrovires ha aprovat una moció per demanar solucions a les deficiències del servei de Correus a la localitat que compta amb una unitat de repartiment insuficient. Una moció que va tenir el suport de tots els grups polítics municipals (PSC, Entesa, PDCAT, Esquerra Republicana i Ara i sempre Sant Esteve). 

Des de fa anys, el servei de Correus al municipi ha estat motiu de queixa per part de veïns i també de les formacions polítiques que n’han exigit reiteradament solucions. La moció, presentada pel grup de l’Entesa per Sant Esteve, denuncia la manca estructural de contractació per part de Correus i la seva precarietat.

2019 01 24 correus

El document posa en relleu que el nombre de treballadors destinat al repartiment és clarament insuficient per garantir el servei diari i ordinari, especialment als barris. A més, considera que no es té en compte el model de dispersió del municipi, amb una extensió d’uns 18 km2 i 7.659 habitants (a data 31 de desembre de 2018). Aquest problema s’agreuja en dates festives assenyalades com ara l’estiu i el Nadal, al no efectuar-se les contractacions de reforç i les suplències necessàries.

Redacció / Fotos: Google Maps-Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix