Viladecans lliura les medalles d’honor a personalitats i entitats locals

L'empresari Jaume Calbet, el productor musical Carles Campón, els fotògrafs Muns González i la mestra Montse Pastor van ser distingits, mentre que l'entitat Puntaires de la Vall de Cans va rebre una menció honorífica

L'Ajuntament de Viladecans va lliurar ahir diumenge les Distincions d'Honor de la Ciutat a personalitats i entitats rellevants del municipi, en una cerimònia que se celebra cada dos anys. Amb aquests reconeixements, l'Ajuntament ret homenatge a aquelles persones, institucions i entitats que, amb la seva trajectòria vital, han contribuït a l'enriquiment social de la ciutat de Viladecans.

2rNnsUHQ

La Corporació local va atorgar medalles d'honor a:

  • Montserrat Pastor, mestra d'escola i institut, que se li reconeixen els seus més de 30 anys de trajectòria professional en l'ensenyament i en els què ha passat per les escoles Teide, Goar i Montserratina i per l'institut Torre Roja, on també va exercir de cap d'estudis. Actualment, la biblioteca d'aquest centre du el nom d'aquesta docent en homenatge a ella. 
  • Els germans Anton i Jaume Muns, membres de l'Agrupació Fotogràfica de Viladecans i guardonats (in memoriam en el cas de l'Anton) per la seva trajectòria com a fotògrafs amateur. La seva multipremiada obra és un reflex dels anys de lluita i reivindicacions socials posteriors al franquisme, i avui dia les seves fotografies formen part del llegat cultural de la ciutat. 
  • Carles Campón, productor musical, enginyer de mescles i multiinstrumentista. La seva distinció rendeix tribut a una carrera professional que l'ha dut a guanyar el premi Grammy Latino en diverses ocasions i a treballar amb artistes de la talla de Jorge Drexler, Vetusta Morla, Natalia Lafourcade i molts altres, ja fos com a instrumentalista o enginyer de so en viu. 
  • Jaume Calbet, empresari i fundador de la cadena de venda d'electrodomèstics Calbet. Se li recompensa haver creat una de les empreses més pròsperes, innovadores i emblemàtiques de la ciutat parant atenció a les necessitats de l'època, així com la seva estreta vinculació al teixit associatiu de la ciutat a través de la seva membresia del Club d'Empresaris i l'Associació de Pessebristes Centre Cultural Sant Joan.

50839920 10212128768687150 4624492107665506304 n

Per la seva banda, les Puntaires de Vall de Cans han rebut la Menció Honorífica per la seva tasca de recuperació de l'antiga i difícil tècnica de la Punta Negra, també anomenada Blonda del Baix Llobregat, la qual havia quedat oblidada fins que el 2008 les mateixes Puntaires de la Vall de Cans van començar a investigar-la i recuperar-la. 

Redacció / Foto: Aj. Viladecans-J.P.R

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix