Finalitzen les obres d'entrada de Cornellà per l'avinguda Sant Ildefons

Imprimeix

S'ha remodelat el tram comprès entre la carretera d’Esplugues i l’avinguda Línia Elèctrica per naturalizar un dels eixos principals de la ciutat

En els darrers mesos, s'han realitzat obres a l’avinguda de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat per donar-li un caire més amable i accessible per als vianants i per naturalitzar aquesta via d’entrada a la ciutat. L’obra, compresa entre la carretera d’Esplugues i l’avinguda Línia Elèctrica, ha suposat la creació d’espais més amplis per als vianants, la incorporació d’un carril bici i la millora del tram de la calçada. També s'han substituït les lluminàries existents, i s'han instal·lat nous punts de llum de tecnologia LED més eficients i moderns. El projecte ha suposat una inversió de 365.637 euros.

Es tracta d’una obra integrada en el projecte Cornellà Natura que posa l'accent en un urbanisme de dimensió humana, i que vol incidir en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes, alhora que contempla la coordinació per reordenar l'espai públic tenint en compte la utilitat i l'ús comú.

Redacció / Foto: Aj. Cornellà