Josep Bargalló visita Sant Boi per conèixer la realitat educativa local

Imprimeix

El conseller d’Educació s’ha entrevistat amb l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i ha visitat l’Escola Antoni Gaudí, que forma part de la xarxa Escola Nova 21

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat Sant Boi de Llobregat aquest matí on ha pogut mantenir una reunió amb l’alcaldessa del municipi baixllobregatí, Lluïsa Moret, i els membres del consistori. Durant la trobada s’han tractat aspectes com ara el finançament de les places de 0-3 anys, la millora de les instal·lacions educatives o la promoció de la formació professional.

gene sb

DxG9fMRWoAAJUO1

Posteriorment, Bargalló ha visitat l’Escola Antoni Gaudí de Sant Boi de Llobregat, acompanyat de l’alcaldessa. El conseller ha recorregut les instal·lacions i ha pogut conèixer el funcionament del centre amb la visita a algunes de les aules. L’escola és un centre que participa en diferents projectes d’innovació educativa, com ara Generació Plurilingüe, Lecxit (Lectura per a l’èxit educatiu), Xarxa d’Escoles per a la sostenibilitat, i alhora forma part de la xarxa Escola Nova 21.

DxG9jGgWwAA2z7M

DxG9gr4WkAA1Zb0

Projecte Fem Sabó

El titular d’Educació ha pogut conèixer de primera mà el projecte Fem Sabó, on els alumnes de sisè de primària prenen part en tot el procés de disseny, elaboració, difusió i venda de sabó artesanal, fet pels propis alumnes, amb l’objectiu de recaptar diners perquè els alumnes amb dificultats econòmiques puguin prendre part en  l’esquiada anual.

gene antonigaudi

Un projecte transversal que permet aprofundir en les diferents competències –àrea de medi, de lectura, escriptura, treball en equip, emprenedoria- i que impliquen la participació del centre i de la comunitat educativa.

Redacció / Fotos: Dep. Educació-AJ. Sant Boi de Llobregat