El Saló de la Immersió s’instal·larà a Fira de Cornellà al març

Imprimeix
Desenes de fabricants, distribuïdors i centres de submarinisme participaran a la mostra, que arriba a la 13 edició

El recinte de Fira de Cornellà obrirà les seves portes al Saló de la Immersió el proper 16 de març i fins al dia 18, tot un cap de setmana en què els aficionats al busseig i les activitats subaquàtiques tindran a l’abast les novetats del sector.

En aquests moments hi ha uns 40.000 submarinistes federats a Espanya, dels quals 10.000 resideixen a Catalunya.

Desenes d’expositors de fabricants i distribuïdors arribats de diversos països (França, Itàlia, Mèxic, Egipte, Indonèsia o Filipines) participaran a la mostra, que arriba aquest any a la 13 edició i és el més antic dels que s'organitzen a Espanya dedicat únicament a la immersió.

Alguns dels sectors representats al Saló de la Immersió són agències de viatges especialitzades, destinacions nacionals i internacionals, escoles de submarinisme, centres de submarinisme, fabricants de material, organitzacions d’instructors professionals o revistes especialitzades, entre d'altres.

La mostra compta amb una piscina climatitzada dirigida a que els més petits puguin realitzar un 'bateig d’immersió' i d'aquesta manera tinguin el seu primer contacte amb el món del submarinisme, segons han explicat fonts de l'organització.

Està previst que s'hi organitzin demostracions d'apnea estàtica per part de dos destacats experts en la modalitat: Santiago Jakas i Miguel Lozano. Tot i la crisi, aquesta nova edició conta amb el suport de marques de referència al sector com Cressi.

Informació sobre horaris i preus de les entrades a www.firacornella.com.