L’empresa Reig Jofre amplia la seva fàbrica de Sant Joan Despí

El nou edifici permetrà posar en marxa la línia de liofilització més gran de l’estat espanyol i permetrà produir cada any 50 milions de medicaments

La farmacèutica Reig Jofre ha col·locat simbòlicament, aquest matí, la primera pedra del nou edifici de la fàbrica de Sant Joan Despí, el qual acollirà la línia de liofilització més gran de l’estat espanyol i en un dels més grans del sud d'Europa.

Si bé les obres de la planta soterrada van començar el passat mes d’agost, aquest divendres la firma ha donat per iniciada la construcció de l’edifici principal de 3.000 metres quadrats, amb una inversió que ascendeix als 30 milions d’euros, que permetrà a l’empresa augmentar la producció en un 30% (arribarà als 50 milions de medicaments anuals) d'injectables estèrils i liofilitzats i enfortirà la seva presència en el desenvolupament de productes biotecnològics per a tercers. La inversió també suposarà la generació d'un centenar de nous llocs de treball.

primera pedra reig jofre 2

La nova línia de liofilització entrarà en funcionament l’estiu del 2020 i es caracteritzarà pel nivell d’esterilització i l’alta capacitat de producció.

primera pedra reig jofre 4

L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha presidit l'acte de col·locació de la primera pedra de les obres d'ampliació de la planta, juntament amb la presidenta de Reig Jofre, Isabel Reig; el conseller delegat de l'empresa, Ignasi Biosca; el vicepresident de Reig Jofre, Álex García, i el director de la planta, Enric Jo. Segons Biosca, el projecte "permetrà crear salut i riquesa i serà una planta sostenible des del punt de vista energètic". Per la seva banda, Poveda, ha destacat la importància que la ciutat atregui "activitats amb capacitat d'innovació, valor afegit i generadores d'ocupació i de noves oportunitats."

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix