Els grups parlamentaris donaran visibilitat al conflicte de Gallina Blanca

Una representació sindical de l’empresa santjoanenca es va reunir ahir amb totes les formacions polítiques menys el PPC per abordar la manera de respondre la decisió d’Agrolimen de marxar a Osca

Una representació sindical de Gallina Blanca es va reunir ahir dues hores amb tots els grups polítics menys PPC al Parlament per abordar maneres de respondre a la decisió d'Agrolimen de tancar la planta de Sant Joan Despí i traslladar la producció a Ballobar (Osca), segons informa l’ACN.

Les formacions polítiques s'han compromès a donar visibilitat al conflicte i a treballar perquè les 70 famílies afectades puguin preservar la seva feina. El primer pas es concretarà a la propera comissió de Treball, Afers Socials i Famílies, convocada pel 16 de gener, on tots els partits amb representació menys el PP consensuaran una proposta de resolució que expressi el suport "inequívoc" a la "lluita dels treballadors" de Gallina Blanca, ha explicat el secretari general de CCOO a l'Alt Penedès, Anoia, Baix Llobregat i Garraf, Josep Maria Romero.

DurygWDWkAAezfy

Romero compta amb el compromís dels partits que el text serà "concret" i no "es quedarà en una declaració d'intencions". En la trobada, els grups també han promès que treballaran perquè un cas com el del tancament de la planta a Sant Joan Despí "no torni a passar" i a donar suport a les mobilitzacions dels treballadors.

Contra l’especulació

En la reunió també s'han mostrat disposats a redactar una llei de polígons industrials que preservi el sol industrial, lluiti contra l'especulació i en preservi la governança i a millorar la coordinació entre les diferents administracions on tenen representació, posant el focus en la "transparència" de les relacions entre institucions i empreses.

 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix