AMB i RCD Espanyol busquen una solució als problemes de mobilitat

Imprimeix

L'objectiu de la trobada és crear una taula de treball conjunta per millorar els accessos i els desplaçaments al voltant del camp de futbol RCDE Stadium

El vicepresident de mobilitat i transport de l'AMB, Antoni Poveda, s'ha reunit amb el Director General del Reial Club Deportiu Espanyol, Roger Guasch, per analitzar els problemes de mobilitat que es generen al voltant de l'estadi els dies que se celebra partit de futbol. L'objectiu de la trobada és crear una taula de treball conjunta, entre l'AMB i el club de futbol, per millorar els accessos i els desplaçaments al voltant del camp de futbol RCDE Stadium, ubicat entre Cornellà de Llobregat i El Prat de Llobregat.

El Director General RCD Espanyol, Roger Guasch, ha plantejat a l'AMB les dificultats que genera la mobilitat en aquest àmbit en cada partit que se celebra, tant per accedir a l'estadi, com a la sortida del mateix, una vegada finalitzat l'esdeveniment. Tot, posant d'exemple les llargues cues per les principals vies d'accés al camp de futbol que habitualment fan molts dels socis de l'equip.

6241487152 1X0A9108

En aquest sentit, el vicepresident de mobilitat i transport de l'AMB, Antoni Poveda, s'ha compromès a estudiar i oferir solucions i propostes per tal de millorar, en general, la mobilitat en aquest sector. "Més concretament, també volem estudiar solucions que impliquin directament el transport públic els dies que hi hagi partits", ha exposat Poveda, recordant que aquest ha d'esdevenir una de les primeres opcions del ciutadà. No obstant això, Poveda ha insistit també en el fet que és imprescindible que s'actuï en la reordenació de la zona de cara als vehicles privats.

Redacció / Fotos: AMB